powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Αδελφότητα Ρωμανιωτών Αττικής Λάκκας Σουλίου. Εκδήλωση Μουσικοχορευτικής παράστασης λαϊκής παράδοσης και παρουσίαση του βιβλίου ''Λεύκωμα από μνήμες'' της Αικατερίνης Κολιοφώτη, τη Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ώρα 20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας, οδός Δραγούμη δίπλα από τα παλιά ιατρεία ΙΚΑ

Ανακοίνωση της Αδελφότητας Ρωμανιωτών Αττικής Λάκκας Σουλίου
Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση της Αδελφότητας Ρωμανιωτών Αττικής Λάκκας Σουλίου στα πλαίσια του Μήνα Λαογραφίας σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΚΠΠΑ, η οποία είχε αναβληθεί τον Ιούλιο και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01-10-2017 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο ''Λ. Κανελλόπουλος''  στην παραλία Ελευσίνας, Δραγούμη δίπλα από τα παλιά ιατρεία ΙΚΑ.
Στην μουσικό θεατρική μας παράσταση θα παρουσιάσουμε το βιβλίο της αγαπητής Αικατερίνης Κολιοφώτη ''Λεύκωμα από μνήμες ''.
Σε συνεργασία με το ΠΑΚΠΠΑ, η θεατρική ομάδα του χορευτικού μας με την καθοδόγηση της σκηνοθέτιδάς μας κ. Στέλλας ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ, σε παραδοσιακούς ζωντανούς ρυθμούς και εικόνα θα ζωντανέψουμε τα παιδικά χρόνια της συμπατριώτισσας Κατερίνας και θα φέρουμε μνήμες από τη λαϊκή μας παράδοση.
Μικρούς και μεγάλους σας περιμένουμε κοντά μας.

Ο Πρόεδρος


Θεόδωρος Τζαρτζούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: