powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Στέφανος Φούσας: «Ιατρικός και αθλητικός τουρισμός πυλώνες ανάπτυξης της Ηπείρου»


Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Στέφανου Φούσα στις κερκίδες του γηπέδου «Οι Ζωσιμάδες», στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό.
Ο άλλοτε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και νυν ε. καθηγητής καρδιολογίας δεν κρύβει ότι είναι ένθερμος υποστηρικτής του «Άγιαξ της Ηπείρου».
Στη διάρκεια της αναμέτρησης υπήρξε ιδιαίτερα εκδηλωτικός ενώ όπως αποκάλυψαν πηγές από την ομήγυρή του, ο Διευθυντής του Τζανείου Νοσοκομείου, χαρακτήρισε πολύ καλή ομάδα τον ΠΑΣ, με μοναδικούς φιλάθλους, οραματιστή Πρόεδρο και δημιουργικό προπονητή.
Φρόντισε μάλιστα να επισημάνει με εμφατικό τρόπο ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ενώνει τους απανταχού γιαννιώτες αλλά και ότι αδικήθηκε στο συγκεκριμένο ματς από το αποτέλεσμα αλλά και από τον κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν αρμόζει στην ιστορία και την ποιότητα των κυανόλευκων.

Εξάλλου, ο κ. Φούσας αποδίδει ξεχωριστή σημασία πέρα από τον ιατρικό και στον αθλητικό τουρισμό, ως έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της Ηπείρου, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα την Αυστραλία, της οποίας η οικονομία βασίζεται κατά κύριο λόγο στον τουρισμό των σπορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: