powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ώρα 12.00 μ.μ.


Tην Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00 μ.μ. συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Διοικητήριο Περιφέρειας Ηπείρου Πλ. Πύρρου 1 Ιωάννινα, 2ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
- Επικύρωση αποφάσεων 9ου /2016 Πρακτικού της Συνεδριάσεων της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Περιφέρειας Ηπείρου.
-Έγκριση συμμετοχής της περιφέρειας Ηπείρου σε εκθέσεις που διοργανώνονται κατά το έτος 2017 (από 26/2/2017 μέχρι 7/10/2017)
- Επικαιροποίηση της έγκρισης συμμετοχής της Π.Ε. Θεσπρωτίας στο έργο με το ακρωνύμιο SUMPORT του προγράμματος interrreg med.
-Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Κόνιτσας για την υλοποίηση του έργου: «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης δήμου Κόνιτσας» προϋπολογισμού 150.000,00 Ευρώ € (με ΦΠΑ) και ορισμό (2) δύο μελών από την Περιφέρεια Ηπείρου με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
-Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Κόνιτσας για την υλοποίηση του έργου: «Ανακατασκευή ΤΟΛ στην Αετόπετρα Κόνιτσας» προϋπολογισμού 25.000,00 Ευρώ  (με ΦΠΑ) και ορισμό (2) δύο μελών από την Περιφέρεια Ηπείρου με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης και των όρων αυτής μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του ΤΟΕΒ Κρύας Λαψίστας για την υλοποίηση του έργου: «Αντικατάσταση υπογείου αγωγού Φ500 στην περιοχή Κρύας του ΤΟΕΒ Κρύας Λαψίστας» προϋπολογισμού 15.000,00 Ευρώ € (με ΦΠΑ) και ορισμό (2) δύο μελών από την Περιφέρεια Ηπείρου με τους αναπληρωτές τους για την Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.
- Έγκριση παράτασης της από 18/03/2016 υπογραφείσας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου/Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και Δήμου Πρέβεζας για το έργο: «Εμβολιασμός και σήμανση των αδέσποτων ζώων (σκύλων) στην περιοχή του Δήμου Πρέβεζας», ως προς το άρθρο 3 «Ισχύς και Διάρκεια της Σύμβασης».
- Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου του φακέλου του έργου (Υποκατηγορία Α2): «Τροποποίηση Α.Ε.Π.Ο., για την ανέγερση και λειτουργία πτηνοτροφικής μονάδας, δυναμικότητας 50.400 πτηνών πάχυνσης θερμοκηπιακού τύπου (αύξηση της δυναμικότητας από 33.696 πτηνά πάχυνσης σε 50.400 πτηνά), η οποία πρόκειται να λειτουργήσει στη θέση «Βρωμοπήγαδο», της Τ.Κ. Δολιανών, του Δ. Πωγωνίου, Π. Ε. Ιωαννίνων.».Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η Βασιλική Κασιούμη. ( Γνωμοδότηση, επί του περιεχομένου του φακέλου του έργου (Υποκατηγορία Α2):
-«Ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας, δυναμικότητας 36.000 πτηνών πάχυνσης, η οποία πρόκειται να εγκατασταθεί στη θέση «Γκορίτσι», της Τ.Κ. Πρωτόπαππα, του Δ. Ζίτσας, Π. Ε. Ιωαννίνων.». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι οι Αφροδίτη Κλίτσα & Χριστόφορος Κλίτσας.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: