powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών


Κατασχέθηκαν, 17,1 γραμμάρια ηρωίνης, 58 ναρκωτικά χάπια και 4,4 γραμμάρια κάνναβης, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών

Επιχείρηση πραγματοποίησαν χθες (07-04-2015) το βράδυ στην πόλη των Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ένας 35χρονος άνδρας και μία 28χρονη γυναίκα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.
Από τη συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε χρήστες στην πόλη των Ιωαννίνων ενώ παράλληλα είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κρύπτη ναρκωτικών ουσιών.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί χθες το βράδυ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο δράστη και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ένα πλαστικό κουτί που περιείχε ηρωίνη, συνολικού βάρους (16,7) γραμμαρίων.
δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (4,4) γραμμαρίων.
58 ναρκωτικά χάπια, που εμπίπτουν στην νομοθεσία για τα ναρκωτικά.
Κατά την εξέλιξη της επιχείρησης, συνελήφθη και μία 28χρονη ημεδαπή, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση ενώ μετά από σωματική έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή της μια συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,4) γραμμαρίων.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: