powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ωρωπός Πρέβεζας: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής, απειλής και εξύβρισης


Συνελήφθησαν χθες (11-04-2015) το απόγευμα, στον Ωρωπό Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 40 και 50 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας καθώς και για απειλή και εξύβριση.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το απόγευμα σε αγροτική περιοχή στον Ωρωπό Πρέβεζας, ο 50χρονος αρχικά διαπληκτίστηκε για προσωπικές διαφορές με τον 40χρονο ημεδαπό και τον απείλησε με μαχαίρι.
Στη συνέχεια, ο 40χρονος απομακρυνόμενος από το σημείο με το όχημά του, πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο προς το μέρος του 50χρονου, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.
Κατόπιν σχετικής καταγγελίας του περιστατικού, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.
Στην κατοχή του 40χρονου ημεδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα καθώς η άδεια κατοχής είχε λήξει.

Tην προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: