powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δωδώνη Ιωαννίνων: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι


Συνελήφθησαν χθες (27.04.2015) το μεσημέρι στη Δωδώνη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 27 χρονών και ένας 38χρονος ημεδαπός, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής από σπίτι στη Δωδώνη Ιωαννίνων, που έγινε το πρωί της 26-04-2015, κατά την οποία αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και μια φωτογραφική μηχανή.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε η εμπλοκή του 38χρονου ημεδαπού, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, στο σπίτι του 38χρονου διέμενε και ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα και συνελήφθη.
Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: