powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Σμέρτο Φιλιατών: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μεταφοράς και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κάνναβης


Κατασχέθηκαν παραπάνω από (143) κιλά κάνναβης και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν χθες (01-04-2014) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες τα πρωί εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον Σμέρτο Φιλιατών, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο, το οποίο στη θέα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων, -140- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -143.314- γραμμαρίων.
 Λίγη ώρα αργότερα, στη Νέα Σελεύκεια, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί δράστες, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, ελέγχοντας το δρομολόγιο κίνησης με σκοπό την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων και τη διευκόλυνση της μεταφοράς των ναρκωτικών.
Τα δύο οχήματα, ιδιοκτησίας 26χρονης υπηκόου Πολωνίας, που αναζητείται καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: