powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Κόνιτσα: Στις 1 και 2 Ιουνίου 2013, θα πραγματοποιηθεί ο «Εύαθλος 2013»

Ο «Εύαθλος 2013», θα πραγματοποιηθεί στις 1 και 2 Ιουνίου.
Τα αθλήματα που θα διεξαχθούν είναι:
1. Ορεινό Τρέξιμο
Α) η μεγάλη διαδρομή των 32 χιλιομέτρων, στην χαράδρα του Αώου.
Ξεκινάει από την πλατεία της Κόνιτσας, περνάει από το πέτρινο γεφύρι του Αώου, συνεχίζει στη Μονή Στομίου , στη Μύγα και μετά στα ριζά του Καρτερού. Επιστροφή από τον Κάτσανο.
Η διαδρομή ενδέχεται να τροποποιηθεί κατά τι, αν η μεγάλη ποσότητα χιονιού δεν υποχωρήσει.
Β) ο μικρός αγώνας των 10 χιλιομέτρων, που εκκινεί από την πλατεία της Κόνιτσας, περνάει από την πέτρινη γέφυρα Αώου και από το παλιό μονοπάτι φτάνει στη μονή Στομίου. Στη συνέχεια από το καινούργιο μονοπάτι, επιστρέφει στη γέφυρα του Αώου για να τερματίσει.Στους αθλητές θα προσφερθεί αναμνηστικό μπλουζάκι, μετάλλιο σε κάθε συμμετέχοντα, ενώ θα υπάρχει πλήρης ανεφοδιασμός στη διαδρομή, με ισοτονικά, νερά, γλυκίσματα και αλμυρά.Στο τέλος του αγώνα, θα υπάρχει μπουφές με τοπικούς μεζέδες για όλους τους συμμετέχοντες στους δύο αγώνες.
Το δικαίωμα συμμετοχής για τον μεγάλο αγώνα είναι 20 ευρώ και για τον μικρό 10 ευρώ.
Τρέξτε στο πιο ωραίο ορεινό τοπίο της χώρας !!
2. Ραφτινγκ
Ο αγώνας αυτή τη χρονιά, θα διεξαχθεί στους ποταμούς Αώο και Βοϊδομάτη. Συγκεκριμένα: τα πληρώματα θα ξεκινήσουν τον αγώνα από την γέφυρα της Αρίστης και θα τερματίσουν το πρώτο μέρος του, μετά την γέφυρα της Κλειδωνιάς, στη βάση της No Limits.Από εκεί, βάρκες και πληρώματα θα μεταφερθούν στο φράγμα του Αώου, δύο χιλιόμετρα μέσα στο φαράγγι από το πέτρινο γεφύρι της Κόνιτσας. Εκεί θα ξεκινήσει το δεύτερο τμήμα του αγώνα, το μήκος του οποίου είναι περίπου 6 χιλιόμετρα.Ο χρόνος και των 2 διαδρομών θα προστεθεί για να βγει ο νικητής και συνολικά η κατάταξη.
Τα πληρώματα πρέπει να είναι εξαμελή + τον οδηγό.
Το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα είναι 40 ευρώ.
3. Αλεξίπτωτο πλαγιάς
Φιλική συνάντηση αθλητών. Οι πτήσεις θα γίνουν από τον λόφο του προφήτη Ηλία στην Κόνιτσα, όπου οι αθλητές και ο εξοπλισμός τους, θα μεταφέρεται με λεωφορεία του Δήμου Κόνιτσας. Επίσης, οι διοργανωτές θα αναλάβουν την περισυλλογή των αθλητών.Κατά τη διάρκεια του διήμερου, θα γίνονται διθέσιες πτήσεις για τους ενδιαφερόμενους, που θα πραγματοποιούν διπλωματούχοι πιλότοι.
Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 30 Ευρώ.
4. Αναρρίχηση
Στην κεντρική πλατεία της Κόνιτσας, θα στηθεί μια εβδομάδα πριν και κατά τη διάρκεια του ΕΥΑΘΛΟΥ, τεχνητή πίστα αναρρίχησης, όπου θα γίνονται δωρεάν μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες.
Το Σάββατο το βράδυ, θα γίνει αγώνας αναρρίχησης.Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 10 Εύρω.
Ο αγώνας πραγματοποιείται απο την Δήμο Κόνιτσας, με την τεχνική υποστήριξη της εταιρειας NO LIMITS.
Αιτήσεις συμμετοχής στο: info@evathlos.gr
Τηλέφωνο επικοινωνίας:26550 23777

ΠΗΓΗ: www.evathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: