powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γιώργος Χρηστοβασίλης με επιστολή του, ζητά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού για την αδειοδότηση της ομάδας από την ΕΠΟ

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,  μέσω του Προέδρου της και Διευθύνοντος  σύμβουλου  κ. Γιώργου Χριστοβασίλη, απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά, με κοινοποίηση στους Υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών, Δημήτρη Σταμάτη και Ιωάννη Στουρνάρα, αντίστοιχα:

Προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά
Κοινοποίηση
Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτριο Σταμάτη
Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα
Ιωάννινα, 24 Μαΐου 2013
Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,
Όπως γνωρίζετε, η ποδοσφαιρική ομάδα της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κατέκτησε αγωνιστικά τη δυνατότητα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, να αγωνιστεί και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις. Προϋπόθεση προς τούτο, αποτελεί η χορήγηση αδειοδότησης, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ένα εκ των κριτηρίων που απαιτούνται, είναι να έχει διακανονίσει η εταιρία μας, οφειλές της προς το Ελληνικό Δημόσιο.
Δυστυχώς, αν και από τετραμήνου επιδιώκουμε την ένταξη μας στη διαδικασία αυτή, γραφειοκρατικές αξεπέραστες δυσκολίες, έχουν ακόμη τον φάκελο της εταιρίας μας "εγκλωβισμένο" στο Υπουργείο Οικονομικών.
Παρακαλούμε θερμώς για την παρέμβασή σας, ώστε να  εξεταστεί κατά ΥΨΙΣΤΗ προτεραιότητα το αίτημά μας και να γίνει δεκτό, έως την Τρίτη 28.5.2013, ότε και είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φακέλου της εταιρία μας.
Ευχόμαστε ολοψύχως, να μη είναι η γραφειοκρατική αδράνεια,  αιτία του να διαλυθούν τα όνειρα εκατοντάδων χιλιάδων Ηπειρωτών, ανά τον κόσμο, και ελπίζουμε στην παρέμβασή σας.

Για την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Γεώργιος Χριστοβασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: