powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΚΟΥΚΛΙΟΙ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Μπλόκο σε 324 κιλά χασίς


Συνελήφθησαν δύο άτομα

Συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 21 Ιουλίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων δύο Αλβανοί, ηλικίας 27 και 26ετών, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια και διακίνηση παραπάνω από 324κιλών κάνναβης.
Ειδικότερα,σήμερα τα ξημερώματα στους Κουκλιούς Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών,οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προκειμένου να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 27χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 141 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 151,235 κιλών.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε παραλάβει την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών από «καβάτζα» σε δασώδη περιοχή κοντά στους Κουκλιούς, όπου και βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε θάμνους και χόρτα, άλλα 99 δέματα με κάνναβη, βάρους 173,585κιλών.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών διαπιστώθηκε επίσης, ότι ο οποίος συνελήφθη κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης των Ιωαννίνων,επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο και λειτουργούσε σαν προπομπός του 27χρονου.
Κατασχέθηκαν:
-τα δύο οχήματα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.
-το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών.
-δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την τυχόν εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: