powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός, έμπορος ναρκωτικών


Ο 32χρονος χρησιμοποιούσε για τη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης το 10χρονο γιο του.
Κατασχέθηκαν περίπου (100) γραμμάρια ηρωίνης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, χθες (10-07-2012) το βράδυ, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση στην Ανατολή Ιωαννίνων, όπου συνέλαβαν έναν 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στην εμπορία και διακίνηση ηρωίνης στην πόλη των Ιωαννίνων, ενώ χρησιμοποιούσε ως ενδιάμεσο διακινητή στα ραντεβού αγοραπωλησίας με τους τοξικομανείς αγοραστές το 10χρονο γιο του.
Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ εντοπίστηκε από αστυνομικούς ο 10χρονος ανήλικος κοντά στην οικία του στην Ανατολή Ιωαννίνων και κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει μία νάιλον συσκευασία (φιξάκι)με ηρωίνη, σε μορφή βράχου, βάρους (5,6) γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο32χρονος πατέρας του ανήλικου, ο οποίος συνελήφθη, συντόνιζε τη διακίνηση των ναρκωτικών, χρησιμοποιώντας τον 10χρονο γιο του, τον οποίο προμήθευε με ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες ακολούθως ο ανήλικος παρέδιδε σε τοξικομανείς της πόλης των Ιωαννίνων.
Σε έρευνες που έγιναν στην οικία του 32χρονου και εξωτερικά αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
εικοσιπέντε (25) φιξάκια ηρωίνης, συνολικού βάρους (95,5) γραμμαρίων, κρυμμένα μέσα σε μπουκάλι από γάλα.
δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών,
το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: