powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν άμεσα δύο άτομα για υπόθεση ληστείας, στους Δραμεσιούς Ιωαννίνων


Οι συντονισμένες και μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων, για υπόθεση ληστείας, στους Δραμεσιούς Ιωαννίνων.
Πρόκειται για έναν 36χρονο ημεδαπό και έναν 27χρονο ομογενή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ληστείας.
Ειδικότερα, σήμερα (26-09-2016) μετά τα μεσάνυκτα, οι προαναφερόμενοι δράστες μετέβησαν με δίκυκλο μοτοποδήλατο στους Δραμεσιούς Ιωαννίνων και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα, οινοπνευματώδη ποτά και πακέτα τσιγάρων.
Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον παθόντα και τότε ο ένας εκ των δραστών τον απώθησε με τη χρήση σωματικής βίας, προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία και να διαφύγουν.
Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν οι δύο δράστες σε διαφορετικά σημεία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Ιωαννίνων και συνελήφθησαν.
Το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.
Σημειώνεται ότι, οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: