powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Οι “Στιχόβολη” ζωντανά στη Δωδώνη

Οι “Στιχόβολη” την Παρασκευή 28 Αυγούστου, εν αναμονή της κυκλοφορίας της πρώτης τους ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, εμφανίζονται ζωντανά στην Δωδώνη στον προαύλιο χώρο της Ανδρομάχης σε μία συναυλία με τον ιδιαίτερο ηλεκτροπαραδοσιακό ήχο τους που μπλέκει παραδοσιακά όργανα με ηλεκτρονικούς ήχους αλλά και Rock στοιχεία. Μαζί τους θα είναι οι “Blood Ties”.
“Ο καφές στη χόβολη, η υφή, το άρωμα, η ιεροτελεστία. Το προϊόν, ο καφές - η μουσική. Ελλάδα, Τουρκία, Βραζιλία -καμία σημασία δεν έχει- όταν το αποτέλεσμα προκαλεί τέτοια αναστάτωση στο πνεύμα και τις αισθήσεις. Οι κόκκοι του καφέ, η μουσική που κρύβει ο καθένας μας μέσα του. Το νερό, το μαγικό στοιχείο που δίνει τη ζωή, η αλληλεγγύη το στοιχείο που ενώνει τις μελωδίες μας.

Αλλά και η στάχτη που σιγοκαίει, φαινομενικά ανήμπορη, "μισοτελειωμένη" - κι όμως- ικανή να δημιουργήσει κάτι τόσο όμορφο, ο ακροατής, το σημαντικότερο συστατικό, καθημερινά βάλλεται προκειμένου να ξεχάσει τη δύναμή του. Ας βγάλουμε την τόσο επιμελημένα κρυμμένη ενέργεια που καταπιέζουμε μέσα μας κι ας κάνουμε αυτό το μείγμα να "πετύχει".”

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση: https://www.facebook.com/events/1605062366409812
 

Ιστοσελίδα: http://www.stichovoli.eu

Social Media:




Δεν υπάρχουν σχόλια: