powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Αιτήσεις διαμονής στις φοιτητικές κατοικίες 2015-16, έως 31 Αυγούστου 2015


Προθεσμία υποβολής έως 31 Αυγούστου 2015

Α. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί), που επιθυμούν να μείνουν σε δωμάτιο των φοιτητικών κατοικιών κατά το έτος 2015 – 2016 (01 Οκτωβρίου 2015 - 30 Ιουνίου 2016), καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, από 27 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2015, στον παρακάτω σύνδεσμο:
-Οδηγίες για την εγγραφή στην εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο http://www.uoi.gr/gr/pdf/Registration_Merimnas_4pdf
- Οδηγίες για τη συμπλήρωση των στοιχείων σας στην εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο http://www.uoi.gr/gr/pdf/Manual_Merimnas_4.pdf
- Με την αποθήκευση των στοιχείων σάς δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσετε ή να αλλάξετε κάποιο από τα στοιχεία που έχετε συμπληρώσει.
- Μετά την αποστολή της αίτησής σας ΔΕΝ μπορεί να γίνει καμία αλλαγή στα στοιχεία που έχετε υποβάλει.

- Με την ολοκλήρωση της αίτησής σας, η εφαρμογή θα σας εμφανίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να στείλετε: είτε συστημένα ταχυδρομικώς, είτε με courier ή να τα προσκομίσετε αυτοπροσώπως, από 25 Αυγούστου έως 11 Σεπτεμβρίου 2015 στην παρακάτω διεύθυνση, για να θεωρηθεί η αίτησή σας έγκυρη.
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Τμήμα Πρόνοιας
T.K. 45110 Πανεπιστημιούπολη
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Β. Ομογενείς φοιτητές, αλλοδαποί, Κύπριοι ή μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, (που δεν έχουν εισοδήματα στην Ελλάδα), καλούνται από 25 Αυγούστου έως 11 Σεπτεμβρίου 2015 να υποβάλουν την αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά αυτοπροσώπως στο Τμήμα Πρόνοιας της Δ/νσης Φοιτητικής Μέριμνας (ισόγειο Α΄ κατοικιών).
1. Αίτηση – Δήλωση (δίνεται από την Υπηρεσία).
2. Μία έγχρωμη μικρή φωτογραφία τύπου ταυτότητας.
3. Βεβαίωση της Γραμματείας του Τμήματος ότι φοιτά, με αναφορά στο χρόνο και τον τρόπο εγγραφής (Γενικές εξετάσεις, μετεγγραφή, ειδικές κατηγορίες, κατατακτήριες) και στο διανυόμενο εξάμηνο σπουδών.
4. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (επίσημα μεταφρασμένο).
5. Έγγραφο για τα εισοδήματα των γονέων ή και του ιδίου από την χώρα που προέρχεται (επίσημα μεταφρασμένο).
6. Έγγραφα που να αποδεικνύουν την ύπαρξη ειδικών λόγων που επικαλείται κάποιος (αδελφός φοιτητής, γονείς σε διάσταση, σοβαροί λόγοι υγείας του ιδίου ή μελών της οικογένειας, πρόοδος στις σπουδές).
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η υποβολή των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί στις συγκεκριμένες ημερομηνίες και καμία παράταση δεν θα δοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: