powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Σε εξέλιξη οι εργασίες για τη νέα πτέρυγα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο



"Με την προσθήκη της νέας πενταόροφης πτέρυγας, οι νοσηλευτικές κλίνες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αυξάνονται κατά 85" δήλωσε ο διοικητής του Ιδρύματος, Φώτης Βάββας, δίνοντας στη δημοσιότητα στοιχεία για την πορεία των εργασιών κατασκευής της νέας πτέρυγας του μεγαλύτερου Νοσοκομείου της Ηπείρου.
Η νέα πτέρυγα θα διαθέτει 69 νοσηλευτικές κλίνες, οκτώ (8) κλίνες Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, οκτώ (8) Εντατικής ΜΕΘ Καρδιολογικής, πέντε (5) νέες χειρουργικές αίθουσες, δύο (2) ενδοσκοπικά χειρουργεία και δύο (2) νέα αιμοδυναμικά συγκροτήματα.

Σύμφωνα με τον Φώτη Βάββα, μέρα με τη μέρα, ξεπερνιούνται τα προβλήματα που υπάρχουν και "τρέχουν" οι διαδικασίες, ώστε να ολοκληρωθεί η νέα πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, η οποία αναμένεται να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες νοσοκομειακές υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί το κατασκευαστικό κομμάτι της νέας πτέρυγας με το κτήριο να είναι έτοιμο και -αν όλα πάνε βάσει των χρονοδιαγραμμάτων- τον Ιούνιο του 2016, θα δοθεί σε λειτουργία, η νέα πτέρυγα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
 Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η διακήρυξη για την προμήθεια ιατροτεχνολογικού ξενοδοχειακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, συνολικού προϋπολογισμού 7,5 εκατ. ευρώ, που προέρχονται από πρόγραμμα "γέφυρα" του νέου ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: