powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση σε Ενημερωτική Ημερίδα για τα ΤοπΣΑ

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ» σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση-ημερίδα, που διοργανώνει για την Πράξη: «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας του ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11.30 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Επιμελητηρίου Άρτας.
Η Πράξη απευθύνεται σε:
• ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ, με κάρτα ανεργίας σε ισχύ
• σε νέους επιστήμονες, αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
• σε ασφαλισμένους στον ΟΓΑ
οι οποίοι είναι κάτοικοι των Δήμων Αρταίων, Ν. Σκουφά, Γ. Καραϊσκάκη και Κ. Τζουμέρκων.
Στόχος της Πράξης είναι να στηρίξει 40 ενδιαφερόμενους που θα επιλεγούν μέσα από τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων να προσληφθούν σε κάποια τοπική επιχείρηση, να συστήσουν τη δική τους επιχείρηση ή να επεκτείνουν την ήδη υπάρχουσα, αλλά και να προχωρήσουν στη σύσταση μίας κοινωνικής επιχείρησης.
Αιτήσεις για συμμετοχή στην Πράξη υποβάλλονται ήδη από τους ενδιαφερόμενους μέχρι και την 29η Ιανουαρίου 2014 (καταληκτική ημερομηνία).
Κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ημερίδας, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να θέσουν ερωτήσεις για την Πράξη και τις δράσεις της, αλλά και για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Πρόσθετες πληροφορίες για την Πράξη καθώς και το έντυπο της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης υποψήφιου ωφελούμενου μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι:
  στην ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης www.topsa-arta.gr
• στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης της Α.Σ. www.facebook.com/topsa.arta
• στο Εργαστήριο Γνώσης & Ευφυούς Πληροφορικής, Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε., ΤΕΙ Ηπείρου, Κωστακιοί Άρτας, http://kic.teiep.gr, kic@kic.teiep.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (τηλ. 26810-50234)
• στο CONSUL- ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΕ (Πλησιοί Άρτας)
• στο Επιμελητήριο Άρτας (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου, Άρτα, www.e-artas.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια: