powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ» ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη υποστήριξή τους, όλους τους φορείς οι οποίοι, τα πρόσφατα Χριστούγεννα, συνέβαλαν αποτελεσματικά στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ρουχισμού για οικογένειες που υποστηρίζονται από το παράρτημα της πόλης μας.
Ειδικότερα, ευχαριστούμε:
1. Τη Λαϊκή Αγορά Ανατολής, για την προσφορά ειδών μαναβικής, την Παρασκευή 20/12/13, τα οποία διανεμήθηκαν άμεσα σε 27 από τις υποστηριζόμενες οικογένειες της πόλης μας.
2. Το Διευθυντή, το Σύλλογο Διδασκόντων, τους μαθητές και τους γονείς των Εκπαιδευτηρίων «Δωδωναία», για την καίρια συμβολή τους στη συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων, παιχνιδιών και στη διανομή των αγαθών αυτών σε υποστηριζόμενες οικογένειες.
3. Τους Διευθυντές, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους Συλλόγους Διδασκόντων του  3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων, του Δημοτικού Σχολείου Σταυρακίου και του Γυμνασίου Σταυρακίου για τη συγκέντρωση τροφίμων.
Κατά τη διάρκεια των γιορτών, υποστηρίξαμε με τρόφιμα 43 οικογένειες.
Εθελοντικές δράσεις και προσφορές όπως οι παραπάνω, είναι πολύτιμοι αρωγοί στο έργο μας και μας γεμίζουν κουράγιο και δύναμη για τη συνέχιση της προσπάθειας να αναπτύξουμε περισσότερους πυρήνες φιλανθρωπίας γύρω μας.
“ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ - Παράρτημα Ιωαννίνων”:
Τηλ.: 6945773421 6945773421 ΔΩΡΕΑΝ  & 6937115500 6937115500 ΔΩΡΕΑΝ  E-mail: artosdrasi.ioa@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: