powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ "ΑΡΤΟΣ - ΔΡΑΣΗ"

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014, το Σωματείο «ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ»-Παράρτημα Ιωαννίνων, στο ατμοσφαιρικό Καφέ της πόλης μας, «Σύννεφο 9». 
Εθελοντές και φίλοι του ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συντονιστικής ομάδας, φέρνοντας μαζί τους την αύρα της ενσυναίσθησης, της αλληλεγγύης, του αυθορμητισμού και της προσφοράς.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του έργου και των αρχών λειτουργίας του σωματείου, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, από τη συντονίστρια του παραρτήματος Ιωαννίνων, κ. Έφη Θεοδωροπούλου.
Με πηγή έμπνευσης την εικόνα των χιλιάδων περιπτώσεων που δέχτηκαν βοήθεια πανελλαδικώς από το 1998 έως σήμερα καθώς και την πλούσια ανθρωπιστική δράση τοπικών φορέων, εθελοντών, συνανθρώπων μας, τέθηκαν για τη νέα χρονιά στόχοι και προοπτικές και του δικού μας παραρτήματος.


Οι συμμετέχοντες πήραν μέρος σε «παιχνίδι αλληλογνωριμίας», συζήτησαν τις ιδέες τους για την καλύτερη οργάνωση των έργων σίτισης και ανθρώπινης υποστήριξης ενώ η οικογένεια του «ΑΡΤΟΣ – ΔΡΑΣΗ» μεγάλωσε για να υποδεχτεί άλλους 15 δυναμικούς εθελοντές και εθελόντριες, καθέναν στον τομέα της προτίμησής του.

Με το κλείσιμο της συνάντησης, και με το πρώτο φλουρί να έχει πέσει στο κομμάτι «του φτωχού», εκφράσθηκε η ευχή το 2014 να σημάνει τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης χιλιάδων συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Είθε, η ανάδειξη του αισθήματος κοινωνικής ευθύνης όλων μας, προκειμένου να απαλύνουμε τον πόνο της πείνας και της ανέχειας στον τόπο μας, να γίνει πραγματικότητα!

“ΑΡΤΟΣ-ΔΡΑΣΗ - Παράρτημα Ιωαννίνων”:

Τηλ.: 6945773421 & 6937115500 6937115500
E-mail: artosdrasi.ioa@gmail.com
Ιστοσελίδα: artosdrasi.rei.gr  Facebook: http://www.facebook.com/artosdrasi.ioannina

Δεν υπάρχουν σχόλια: