powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 0-1


Του έσπασε την έδρα

Την παρθενική του εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε στα Γιάννινα ο Πανιώνιος, ο οποίος με γκολ του Μάρκου Ντούνη υποχρέωσε τον ΠΑΣ στην πρώτη του εντός έδρας ήττα.
Το παιχνίδι σταδιακά άρχισε να ανοίγει και να γίνονται τελικές προσπάθειες και στις δύο περιοχές.
Στο 19' ο Κοροβέσης έπιασε ένα συρτό σουτ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και ο Γιαννακόπουλος έπεσε στη γωνιά του και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Όλα άρχισαν και τελείωσαν από τον Ντούνη, ο οποίος έκανε ωραία το άνοιγμα προς τα αριστερά στην αρχή, για να γίνει στη συνέχεια της φάσης αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής και να σκοράρει με ωραίο πλασέ έχοντας εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις κόντρες που έγιναν.
Με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά προκειμένου να ισοφαρίσουν και έκαναν την πρώτη ευκαιρία στο 47', όταν ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε σουτ του Κοροβέση.
Ένα σουτ που έγινε στο επόμενο λεπτό από τον Βισέντο ήταν αρκετά άστοχο για να ανησυχήσει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου. Ο ίδιος παίκτης είχε άλλη μία καλή στιγμή στο 66', όταν δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.
Ο Πανιώνιο στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να έχει κάνει το 0-2 ωστόσο, το εκτός περιοχής σουτ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος (64' Στρούνα), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Κεϊτά (46' Βισέντο), Βίλα, Κοροβέσης (79' Κοροβέσης), Τσουκαλάς, Ίλιτς
Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Μητρόπουλος, Μενδρινός (79' Λαμπρόπουλος), Καλτσάς, Αραβίδης, Ντούνης (65' Κολοβός), Γιάννου (87' Μαρκουκάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: