powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννενα-Βέροια 2-0

Ο Μπράνα Ιλιτς σκόραρε δις, βάζοντας γερές βάσεις παραμονής

Ο ΠΑΣ πήρε αυτό που άξιζε από το πρώτο ημίχρονο, αν και είχε τις ευκαιρίες ακόμα και να καθαρίσει το παιχνίδι.
Ο ΠΑΣ φάνηκε να ελέγχει από τα πρώτα λεπτά το ματς κι ενώ τα σουτ των Γεωργίου , Τσουκαλά στο 3' και το 23' αντίστοιχα δεν έφεραν αποτέλεσμα, στο 24' οι Ηπειρώτες βρήκαν τον τρόπο να πάρουν το προβάδισμα.
Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και μετά από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή της Βέροιας, ο Ίλιτς με προβολή από τη μικρή περιοχή έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 43' όταν ο Καφές με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ κι ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ίλιτς επίσης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0.
Στο 53' ο ΠΑΣ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Ντε Βινσέντι έδωσε πάσα-μισό γκολ στον Ίλιτς, ο οποίος με πλασέ από την περιοχή διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και αυτά της ομάδας του, κλειδώνοντας ουσιαστικά την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Στο 69' ο Φεγκρούς μπλόκαρε την μπάλα μετά από ένα καλό σουτ του Μπαργκάν.
Τα λεπτά που απέμειναν είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, αν και ο Ίλιτς στο 70' άγγιξε το χατ τρικ, με τον Λόπεθ να του λέει «όχι» με διπλή προσπάθεια στον διαγώνιο σουτ που επιχείρησε.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Πάντος, Λίλα, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης (72' Βίλα), Τζημόπουλος, Γεωργίου (89' Ντάσιος), Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι (83' Κεϊτά), Ίλιτς
 Βέροια: Λόπεθ, Σνάουτσνερ, Κάλι, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Καφές (83' Καλτσάς), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Κόστλι, Πέρεθ, Ιωάννου (66' Μπαργκάν)

Δεν υπάρχουν σχόλια: