powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Super League: Αναδιαρθρώση και 18 ομάδες από του χρόνου

Φέτος θα υποβιβαστούν δύο ομάδες


Η Super League αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΠΑΠ για χορηγική συμφωνία ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ που έγινε από την πλευρά της κυβέρνησης και αντισταθμιστικά είπε «ναι» στην πρόταση της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση και πρωτάθλημα του χρόνου με 18 ομάδες.
Μειοψήφησε μόνο ο Παναθηναϊκός προφανώς επειδή η απόφαση αντίκειται και παραβιάζει τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου αλλά και τις κείμενες διατάξεις της νομοθεσίας, ενώ η Ξάνθη απείχε της ψηφοφορίας.
Απούσες από τη ΓΣ ήταν οι ΠΑΕ Ατρόμητος και Βέροια οι οποίες ενημέρωσαν ότι συντάσσονται με την άποψη της πλειοψηφίας. Η Super League θα διεξαχθεί –αν οι… συνθήκες δεν επιβάλλουν κι άλλη αναδιάρθρωση- με 18 ομάδες τουλάχιστον για δύο σεζόν (2013 – 14, 2014 - 15).
Τα πλέι οφ θα εξακολουθήσουν να διεξάγονται ενώ θα υπάρχουν αγωνιστικές που θα διεξάγονται Τετάρτες.
Από το φετινό πρωτάθλημα που με άλλους όρους άρχισε και με άλλους θα τελειώσει θα υποβιβαστούν δύο ομάδες.
Η ανακοίνωση:
"Η Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση:
Η Γ.Σ. της Super League αποδέχθηκε το αίτημα περί αύξησης των ομάδων από 16 σε 18 την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και τον υποβιβασμό 2 ομάδων από τη Super League στη Football League την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Μειοψήφησε η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: