powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Συλλήψεις τριών ημεδαπών για καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τρεις ημεδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα , συνελήφθησαν:
Χθες (31-10-2017) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι από τον έλεγχο των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι σε βάρους του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών και χρηματικής ποινής (600) ευρώ, για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία.
Χθες (31-10-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης επτά ετών καθώς και σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία έτη, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Χθες (31-10-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Πταισματοδικείου Λαμίας, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: