powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε χωριό του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (5.975,4) γραμμαρίων

Συνελήφθησαν, χθες (22-11-2017) το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ένας 25χρονος άνδρας και μία 33χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 25χρονος κατέχει στο σπίτι του και διακινεί ναρκωτικά, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Ζίτσας Ιωαννίνων και συνελήφθη, διότι κατείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (25,4) γραμμαρίων.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 25χρονου όπου διαμένει και η 33χρονη γυναίκα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω: πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3.400) γραμμαρίων, που βρέθηκαν κρυμμένες σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού,
ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (2.550) γραμμαρίων,
μία ζυγαριά ακριβείας και
τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: