powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση του Γιάννη Καραγιάννη με τον πατέρα Αντώνιο της "Κιβωτού του Κόσμου"


Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης συναντήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου με τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου της "Κιβωτού του Κόσμου" στα γραφεία της Κιβωτού στην Αθήνα. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πωγωνησίων Σταύρος Παππάς και ο εθελοντής της Κιβωτού Σπύρος Γκίλας.
Ο πατέρας Αντώνιος παρέθεσε στον βουλευτή μια σειρά ζητημάτων που αφορούν το παράρτημα της Κιβωτού στην ακριτική Πωγωνιανή, όπως η αποκατάσταση των κτιριακών της εγκαταστάσεων, η επαναλειτουργία του δημοτικού σχολείου Πωγωνιανής και η προσπάθεια ανάπτυξης δράσεων στον πρωτογενή τομέα. 
"Το παράρτημά μας στην Πωγωνιανή λειτουργεί αφενός ως Κέντρο Παιδικής Προστασίας, με κύριο μέλημα την παροχή αξιοπρεπούς διαβίωσης και εκπαίδευσης σε παιδιά που έχουν βιώσει την εγκατάλειψη και την παραμέληση, και αφετέρου ως Γεωργικό Σχολείο που διασφαλίζει στα παιδιά την κατάλληλη εκπαίδευση σε τομείς της πρωτογενούς παραγωγής, προσφέροντάς τους μελλοντικές επαγγελματικές διεξόδους" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Καραγιάννης ενημέρωσε τον πατέρα Αντώνιο για τα ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν τον αγροδιατροφικό τομέα και την πρωτογενή παραγωγή και τον συνεχάρη για το σπουδαίο έργο της Κιβωτού που δίκαια αναδείχτηκε το 2016 ως μια από τις κορυφαίες επωνυμίες στην Ελλάδα στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των "Superbrands".

Δεν υπάρχουν σχόλια: