powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Ασημένια Χριστούγεννα στο Παραλίμνιο Ιωαννίνων

Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Οι πόρτες του Πάρκου ανοίγουν στις 10.00 (Δευ-Κυρ)
Οι δράσεις ξεκινούν στις 11.00 (Δευ-Κυρ)
Γιορτές σαν Παραμύθι
Φέτος, τα Χριστούγεννα στα Ιωάννινα θα έχουν χρώμα… ασημί! Σαν τα παλιά κοσμήματα που φτιάχνουν με τέχνη και μεράκι οι μαστόροι μας. 
Το Παραλίμνιο Fun Park υποδέχεται τα «Ασημένια Χριστούγεννα» σε μία μαγική πόλη γεμάτη εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Ο Ασημάκης και η Ασημένια, ο Αϊ Βασίλης, τα ξωτικά, το δέντρο των δώρων, το carousel, το φαντασμαγορικό παγοδρόμιο, τα εντυπωσιακά εργαστήρια και πολλά ακόμη πρωτότυπα παιχνίδια και δράσεις σας περιμένουν από τις 8 Δεκεμβρίου έως και τις 7 Ιανουαρίου, για να πασπαλίσουν με ασημόσκονη τα πιο ονειρικά Χριστούγεννα της ζωής σας.
Και το παραμύθι ξεκινά...
Από την ημέρα που η μαγική χριστουγεννιάτικη πόλη ανοίγει τις πόρτες της, το Παραλίμνιο Fun Park μεταμορφώνεται, βάζει τα καλά του και γίνεται ονειροδρόμιο για όλους όσοι μπορούν να ονειρεύονται. Μύθοι, θρύλοι, μαγικά, ακροβατικά, παιχνίδια, δράσεις και θεάματα για όλους. 
Το Δέντρο και το Σπίτι των Δώρων: Τα Χριστούγεννα έχουμε την τέλεια ευκαιρία να προσφέρουμε χαρά, αγάπη και ελπίδα μα και … παιχνίδια σε όλα τα παιδιά που  δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν δικά τους. 
Για τον λόγο αυτό, στο Δέντρο και το Σπίτι των Δώρων, γονείς, γιαγιάδες, παππούδες και παιδιά μπορούν να αφήνουν δώρα τους ή/και τα παιχνίδια που δεν χρησιμοποιούν πλέον, για να δοθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.
Το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη: Μία από τις πιο μαγικές διαδικασίες των Χριστουγέννων είναι τα γράμματα που γράφουν τα παιδιά στον Άϊ Βασίλη. Τι πιο τέλειο, λοιπόν, να τα ταχυδρομήσουν κατευθείαν σε αυτόν από ένα ειδικά διαμορφωμένο χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο, που κάνει express παραδόσεις κατευθείαν στον… Βόρειο Πόλο;
Το Τρενάκι του Αϊ Βασίλη: Με το χριστουγεννιάτικο τρενάκι γυρίζουμε όλο το ονειροδρόμιο από τη μια άκρη στην άλλη και επιλέγουμε που θα πάμε, τι θα δούμε και που θα σταματήσουμε!
Ανακαλύψτε το Ασημένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο από άκρη σε άκρη πάνω στο πιο διασκεδαστικό τρενάκι!
Το Σπίτι του Ασημάκη: Ένα μαγευτικό χιονισμένο σκηνικό με μπάλες και ταυτόχρονα ένα διαδραστικό παιχνίδι. Απίθανη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.
Το Σπίτι της Ασημένιας: Μια πρωτότυπη Χιονόμπαλα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να μπουν μέσα, να φωτογραφηθούν και να παίξουν με το χιόνι.
Το Σπίτι του Μπουρμπουλήθρα: Μια πρωτότυπη κατασκευή με τεράστιες μπουρμπουλήθρες, όπου τα παιδιά μπορούν να μπουν, να παίξουν και να φωτογραφηθούν, με φόντο ένα ονειρικό σκηνικό.
Το Σπίτι του Παραμυθά: Ένας ονειρικός χώρος παραμυθιού που τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε μαγικές ιστορίες, που θα αφηγούνται παραμυθάδες αλλά και δημοφιλείς ηθοποιοί που θα επισκεφθούν τα Ασημένια Χριστούγεννα.
Το Σπίτι του Μάγου: Ένας χώρος όπου τα παιδιά θα μυηθούν στον κόσμο της ταχυδακτυλουργίας διασκεδάζοντας με μαγικά κόλπα και στο τέλος λαμβάνουν το μεγάλο δίπλωμα του Ταχυδακτυλουργού.
Το Εργαστήρι του κου Ασημοχέρη: Ένας ξεχωριστός χώρος και ένα μοναδικό event όπου επισκέπτες κάθε ηλικίας μπορούν σε λίγα λεπτά να κατασκευάσουν κέρινο αντίγραφο του χεριού τους. Ένα απίθανο αναμνηστικό από τα «Ασημένια Χριστούγεννα» των Ιωαννίνων.
Το Εργαστήρι των Ξωτικών: Τα ξωτικά είναι ακούραστα και απολαμβάνουν να μαθαίνουν στα παιδιά καινούρια πράγματα! Στο εργαστήρι τους, τα παιδιά θα κατασκευάσουν και θα ζωγραφίσουν, μαθαίνοντας να εργάζονται τόσο ατομικά όσο και ομαδικά.
Το Carousel: Κλασσική χριστουγεννιάτικη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους!
Το Παγοδρόμιο: Στο παγοδρόμιο, μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν διαδρομές, διασκεδάζοντας υπό τον ήχο χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.
Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά: Στη χριστουγεννιάτικη αγορά μας, μπορείτε να βρείτε από είδη δώρων και διακόσμησης μέχρι γλυκίσματα, βιβλία και παιχνίδια. Οι πιο γλυκές αγορές στον πιο γιορτινό χώρο!
Κάθε μέρα διασκεδάζουμε!

Εκτός από τα συναρπαστικά παιχνίδια που όλοι μπορούν να απολαύσουν, στο Ασημένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, οι δράσεις δεν σταματούν ποτέ! Πιο συγκεκριμένα:
Party, συναυλίες, events: Από τις 9 έως και τις 22 Δεκεμβρίου, τα Ασημένια Χριστούγεννα υπόσχονται διασκέδαση με πολλή μουσική! Στη σκηνή ανεβαίνουν pop και rock μπάντες, χορευτικά σχήματα και animateur με πολλά απίθανα happenings.
TheatreWeek: Από τις 23 έως και τις 30 Δεκεμβρίου, καθημερινά,  η διάσημη παιδική  παράσταση  «Ο Μολυβένιος Στρατιώτης», μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Δημιουργώ με την Ανακύκλωση: Εκπαιδευτική δράση όπου τα παιδιά ενημερώνονται για θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, μαθαίνουν για τη σημασία της ανακύκλωσης, δημιουργούν χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά σε ένα μοναδικό workshop και τα κρεμούν στο Δέντρο της Ανακύκλωσης, που βρίσκεται στο Ασημένιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: