powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας στη Λίμνη Ζαραβίνας, διότι κατελήφθησαν να μεταφέρουν με κλεμμένο τρέιλερ, διάφορα κλοπιμαία


Συνελήφθησαν, χθες (24-09-2015) το μεσημέρι στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Καλπακίου – Κακαβιάς (θέση Λίμνη Ζαραβίνας), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 38 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε από αστυνομικούς ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, μεταφέροντας μέσω τρέιλερ, πλήθος αντικειμένων την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.
Όπως διαπιστώθηκε, το τρέιλερ είχε αφαιρεθεί από την περιοχή των Βριλησσίων Αττικής την προηγούμενη μέρα ενώ μέσα σε αυτό, βρέθηκαν διάφορα γεωργικά εργαλεία, μηχανήματα και έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων προκειμένου εξακριβωθεί η προέλευση όλων των κλοπιμαίων ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: