powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-1

Οι "ερυθρόλευκοι" συνέτριψαν 5-1 τον ΠΑΣ  στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη δεν αντιμετώπισε σημαντικές δυσκολίες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο συνέτριψε 5-1.
Στο 31' η μπάλα έφτασε στον Κασάμι μετά την προσπάθεια του Μιχαήλ να διώξει στην ντρίμπλα του Ιντέγιε, ο διεθνής Ελβετός σούταρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βελλίδη κάνοντας το 1-0.
Ο Ντουρμάζ στο 32' έκανε γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από δυο αμυντικούς του ΠΑΣ, ο Φορτούνης βρέθηκε στην πορεία της και με δεξί πλασέ από κοντά έκανε το 2-0 για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.
Στο 42΄ εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη, ο Μποτία σηκώνεται πιο ψηλά απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βελλίδη για το 3-0 των γηπεδούχων.
Ο Φορτούνης στο 52' βρήκε τον Ιντέγιε, αυτός έκανε την παράλληλη πάσα για τον διεθνή μεσοεπιθετικό και προτού πλασάρει, έκανε το τάκλιν ο Τζημόπουλος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-0.
Ο Σκόνδρας έκανε πέναλτι στον Μαζουακού στο 71' και ο  Ντουρμάζ από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0 επί του ΠΑΣ.
Στο 86' ο Λίλα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή με το δεξί και σκοράρει, μειώνοντας σε 5-1 για τον ΠΑΣ μετά την ωραία μπαλιά του Μανιά.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Μασουακού, Σιόβας, Μποτία, Σαλίνο, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ, Φορτούνης (Ερνάνι 58’), Σεμπά (Κολοβός 67’), Ιντέγε (Φινμπόγκασον 58’).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Μπέριος (Σκόνδρας 57’), Στρούνα, Ακόστα, Τσουκαλάς (Γιάκος 76’), Τζημόπουλος (Κοζορώνης 66’), Τσάβεζ, Μανιάς, Λίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: