powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

2o Κύπελλο αρχαίας Δωδώνης, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Ποδηλατικό αγώνα δρόμου αντοχής με την ονομασία «2ο Κύπελλο αρχαίας Δωδώνης 2014» διοργανώνουν οι Σύλλογοι Δωδωναίας Κοιλάδας, μία μόλις εβδομάδα μετά τον επιτυχημένο «Νάιο Δρόμο» που συνδιοργανώθηκε με την ΕΚΑ ΔΩΔΩΝΗ. Αυτή η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Ποδηλάτου Ιωαννίνων και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.
Ο αγώνας είναι κατηγορίας OΠΕΝ, Σιρκουί 6 χιλιόμετρα, 5 έως  10 γύρους, ανάλογα με τους συμμετέχοντες ποδηλάτες που θα έρθουν από όλη την Ελλάδα, ενώ θα γίνει και μια διαδρομή για παιδιά στους διαδρόμους του χώρου στάθμευσης του θεάτρου. Στο χώρο θα βρίσκονται και μέλη της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη, τα οποία θα πραγματοποιούν δωρεάν μετρήσεις.
Αφετηρία και τερματισμός προ της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου Δωδώνης. Η εγγραφή (δωρεάν)θα γίνεται στη γραμματεία από ώρα 09.00, ενώ ώρα 10 ξεκινάει ο αγώνας. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι ποδηλάτες άνω των 18 ετών.
Ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν εξέφρασε ο εκπρόσωπος Συλλόγων Δωδωναίας Κοιλάδας Δημήτρης Λώλος, ο οποίος έκανε γνωστό πως η κίνηση προς τον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης, από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων.

Πληροφορίες: α) www.ofpi.gr  β) Αλ. Βόλλας  6941664098  γ) Δημ. Λώλος  6947818925

Δεν υπάρχουν σχόλια: