powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Συλλήψεις ατόμων από περιπολούντες αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου



Στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι και αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας.
Αναλυτικότερα:
Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 57χρονος ημεδαπός, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της υπεξαίρεσης. Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 57χρονος, διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε κρυμμένη μέσα στο αυτοκίνητο, μία πλαστή ελληνική ταυτότητα, με επικολλημένη τη φωτογραφία του. Παράλληλα, προέκυψε ότι για το αυτοκίνητο που οδηγούσε, είχε δηλωθεί υπεξαίρεση την 24-05-2014 στο Α΄ Τ.Α. Περιστερίου Αττικής.
Συνελήφθη, στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, 51χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούν σε βάρος του τέσσερις αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φιλιππιάδας, για υγειονομικές παραβάσεις.
Συνελήφθη στο Δαφνόφυτο Ζίτσας, 59χρονος ημεδαπός, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και ψευδορκία. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 59χρονος είχε στην κατοχή του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και παράνομη άδεια κυκλοφορίας.
Επίσης, κατελήφθη στα Φλάμπουρα Πρέβεζας από αστυνομικούς της Ομάδας Προληπτικής Αστυνόμευσης Πρέβεζας, ένας 25χρονος ημεδαπός, να κατέχει προς πώληση, χωρίς την απαιτούμενη άδεια (700) κιλά οπωροκηπευτικών. Τα παραπάνω προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: