powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Δήμος Δωδώνης: Ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου

Στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου Δωδώνης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου. Παρουσία του Μητροπολίτη Μάξιμου, του Υπουργού Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, του νέου Δημάρχου Κόνιτσας Ανδρέα Παπασπύρου και του περιφερειακού συμβούλου Γιάννη Καραμπίνα, ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Ντακαλέτσης και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι έδωσαν τον νενομισμένο όρκο.
Σε σύμπνοια για το κοινό συμφέρον και το κοινό καλό κάλεσε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, καλώντας όλους να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να επιδείξουν θυσιαστικό πνεύμα.

Για συναινετική πορεία στη νέα δημοτική θητεία έκανε λόγο ο απερχόμενος Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Κατσανάκης, τονίζοντας την ανάγκη να δοθούν από κοινού λύσεις στα προβλήματα του τόπου και των δημοτών.
Για μια νέα αρχή στο Δήμο Δωδώνης μίλησε ο Υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας ευχόμενος όλοι ενωμένοι να δώσουν τον αγώνα τους. «Θα είμαι στο πλευρό σας για τα δύσκολα που σας περιμένουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Μοναδικός αντίπαλός μας θα είναι τα προβλήματα», τόνισε ο νέος Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης και έθεσε ως προτεραιότητα τα προβλήματα της καθημερινότητας, για να συμπληρώσει πως σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. «Έχουμε πολιτική αυτάρκεια και δεν έχουμε καμία δέσμευση», τόνισε χαρακτηριστικά και ζήτησε τη συμμετοχή όλων στα δημοτικά πράγματα.


ΠΗΓΗ: www.vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: