powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή από σπίτι


Επίσης, συνελήφθη και ο 60χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο στον αέρα για εκφοβισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο ένας δράστης

Συνελήφθησαν, χθες (07-08-2014) το απόγευμα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 32 ετών και ένας 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίσταση - αδικήματα της κλοπής, παράνομης εισόδου στη χώρα, της οπλοχρησίας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι δύο αλλοδαποί, ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν σε μονοκατοικία στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και κινητά τηλέφωνα.
Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οι ιδιοκτήτες την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι και τότε ο 60χρονος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντας ελαφρά από σκάγια τον 32χρονο δράστη ενώ στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες έρευνες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, σε δασώδη περιοχή στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία.
Επίσης, συνελήφθη ο 60χρονος ημεδαπός που πυροβόλησε, ενώ το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε.
Ο 32χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: