powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Συνάντηση μετά μουσικής», των μελών και των φίλων της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρα 13:00, στην ταβέρνα «Χαγιάτι», Καραϊσκάκη 5 και Γαλατσίου, στο Γαλάτσι



Τα μέλη και οι φίλοι της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αποφάσισαν να συναντηθούν και να διασκεδάσουν μετά μουσικής, χορωδιακής και ενόργανης, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρα 13:00 στην ταβέρνα ''Χαγιάτι'',  Καραϊσκάκη 5 και Γαλατσίου, στο Γαλάτσι.
Και στη συνάντηση αυτή, με πλούσιο φαγητό και άφθονο κρασί και ηπειρώτικο τσίπουρο, θα τραγουδήσουν χορωδιακά τραγούδια από όλα τα μέρη της χώρας, όχι μόνο αυτοί, αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν να προσέλθουν.
Και βέβαια θα χορέψουν με την ψυχή τους, καθόσον εκτός από την ηπειρώτικη παραδοσιακή κομπανία που προσφέρθηκε να τους διασκεδάσει, θα προσέλθουν στη συνάντηση αυτή και μουσικά σύνολα παραδοσιακής μουσικής, από άλλα μέρη της Χώρας, αλλά και ορχήστρα λαϊκής και ρεμπέτικης μουσικής με χρυσοδάκτυλο μπουζουξή.
Να μην λείψει κανείς, γιατί θα διασκεδάσουμε, όπως ξέρουν να διασκεδάζουν οι Ηπειρώτες, θα χορέψουμε όσο αντέξουμε και θα τραγουδήσουμε με την ψυχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: