powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: 42χρονος έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη με 243 κιλά χασίς

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας πέτυχαν σήμερα  το πρωί στο Δελβινάκι Ιωαννίνων τη σύλληψη ενός 42χρονου Έλληνα εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο παραπάνω από 242 κιλά κάνναβης, την οποία προόριζε για εμπορία και περαιτέρω διάθεση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 42χρονος και το οποίο είχε εκμισθώσει από εταιρία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και βρήκαν στο χώρο των αποσκευών και της καμπίνας των επιβατών, 220  δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 242.940  γραμμαρίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 42χρονου, συνελήφθη και ένας 46χρονος ημεδαπός που βρισκόταν στο σπίτι και ο οποίος αντιλαμβανόμενος προσέγγιση αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο, επιχείρησε να αποκρύψει με τη μέθοδο της κατάποσης, μία (1) χάρτινη συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 2 γραμμαρίων.
Οι ναρκωτικές ουσίες και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, κατασχέθηκαν.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μεταφοράς, εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: