powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΣΗΣ: «Δεν ψηφίζω τα μέτρα»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Παραστατίδης.


Την απόφασή του να μην ψηφίσει τα μέτρα που έρχονται επιβεβαίωσε ο βουλευτής τους ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κασσής σε ραδιοφωνική συνέντευξή του «Στο Κόκκινο 105,5».
Ο κ. Κασσής επέμεινε στην απόφασή το και ανέφερε:
«Δεν μπορεί να λέμε άλλα προεκλογικά κι άλλα μετεκλογικά. Σ’ αυτό θα μείνω κι η στάση μου κατά κύριο λόγο είναι αρνητική όσον αφορά την ψήφιση των μέτρων με βασικό λόγο αυτόν. Πέραν του ότι, όπως σας είπα, τα μέτρα είναι άδικα κι ακουμπούν πάλι τους ίδιους, ανθρώπους, τις ίδιες κοινωνικές ομάδες, που υποφέρουν αυτή τη στιγμή πάρα πολύ».
Ο κ. Κασσής πρόσθεσε:
«Δεν πρόκειται να αλλάξω σε ό,τι έχει σχέση με τις σκέψεις μου πηγαίνοντας προς την ψήφιση, διότι θεωρώ ότι είναι πολύ άδικα τα μέτρα αυτά».
Επίσης ο βουλευτής αμφισβήτησε την ορθότητα της επιλογής να ψηφιστεί το συγκεκριμένο πακέτο: «Δεν ξέρω αν σώζεται η χώρα και στη συνέχεια θα χρησιμοποιούμε αυτό το επιχείρημα προκειμένου να ψηφίζονται τόσο σκληρά μέτρα για την κοινωνία. Θα έπρεπε να υπάρξουν άλλες κατευθύνσεις κι άλλες πηγές εσόδων προκειμένου να μειωθούν αυτά τα μέτρα, παρότι κάποια είχα ψηφιστεί με τη δεύτερη σύμβαση».

ΠΗΓΗ: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: