powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 0 – 0



Κόλλησαν στην λάσπη!

ΠΑΣ και Ατρόμητος «κόλλησαν» στο 0-0 και στον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων» που έμοιαζε με βούρκο.
Το ματς ξεκίνησε κανονικά στις 5:15, αλλά ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε πισίνα από τη συνεχή και δυνατή βροχόπτωση.
Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος αναγκάστηκε να το διακόψει στο 10ο λεπτό και να ξαναρχίσει μετά από 40 λεπτά.
Το έργο των ποδοσφαιριστών ήταν δύσκολο, αλλά οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν.
Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 14' με τον Ιτάνζ να λέει «όχι» στο σουτ του Βίλα και την κεφαλιά του Κοροβέση στη συνέχεια να περνάει άουτ. Οι Περιστεριώτες απάντησαν στο 35', αλλά ούτε ο Νιάζι Κούτι κατάφερε να σκοράρει.
Ο Φινλανδός επιθετικός βγήκε τετ α τετ με τον Φεγκρούς κι ενώ είχε όλο τον χρόνο να σημαδέψει έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του ΠΑΣ. ΤΟ ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, με τη βροχή να. κάνει και πάλι την εμφάνισή της στο δεύτερο μέρος.
Γκολ, αντίθετα, δεν σημειώθηκε ποτέ στους «Ζωσιμάδες».
Στο 54' οι γηπεδούχοι άγγιξαν το 1-0, ο Ίλιτς όμως σούταρε ψηλά άουτ από τη μικρή περιοχή.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έριξε στη μάχη διαδοχικά τους Μπρίτο και Σουμπίνιο, αλλά ούτε αυτοί, ούτε ο Ντε Βινσέντι που πέρασε από την άλλη για τους Ηπειρώτες στο τελευταίο 20λεπτο δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά.
Εκτός από κάποια μακρινά σουτ που δεν απείλησαν τους δύο τερματοφύλακες, οι καλές στιγμές ήταν περιορισμένες μέχρι το τέλος του αγώνα.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς.
Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Επστάιν, Κούτσι, Μπέλιτς, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Δημούτσος, Λαζαρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: