powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1

 

«Μπλόκο» στον πρωταθλητή στους Ζωσιμάδες


Ισόπαλη με 1-1 έληξε η αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» μεταξύ  ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακού για την 2η αγωνιστική των play off της Super League.

Στο 11'  ο Ροντρίγκες έπαιξε ωραία το 1-2 και έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Αραμπί να πετάγεται στο ύψος της μικρής περιοχής ανάμεσα στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΣ και να μην προλαβαίνει για πολύ λίγο να βρει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Ο Λαλά στο 12', επιχείρησε δυνατό σουτ από μακριά θέλοντας να εκμεταλλευτεί και τον άνεμο, και τον Λοντίγκιν να βρίσκει τη μπάλα με υπέρενταση, για να βρει αυτή στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει κόρνερ.

Ο Σάλιακας στο 19' έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Γκαρντάβσκι πήρε την κεφαλιά υπό πίεση, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 20΄  ο Περέα έπιασε σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λαλά εκτέλεσε πλάγιο άουτ στέλνοντας τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ και ο Αραμπί γύρισε υπέροχα το σώμα του και με αστραπιαία κίνηση έκανε το σουτ με το αριστερό ανάμεσα σε αρκετούς παίκτες των γηπεδούχων, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του  Λοντίγκιν κάνοντας το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Ο Περέα στο70΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και σύγχυση μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και νίκησε τον Βατσλίκ, κάνοντας το 1-1.


Στο 93' μετά από εκτέλεση ο Μπρένερ έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μαρτίνς.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Γκαρντάβσκι (Λιάσος 87΄)Σνάιντερ  (Μπρένερ 92΄), Στάνκο, Ντομίνγκες  (Παντελάκης 90΄), Καραχάλιος, Ποζνάνσκι, Περέα

Ολυμπιακός:

Βατσλίκ, Λαλά  (Ανδρούτσος 82΄), Παπασταθόπουλος, Σισέ (Μανωλάς 30΄), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά (Μπουχαλάκης 46΄), Ροντρίγκες  (Τικίνιο 82΄), Καρβάλιο (Βαλμπουενά 64΄), Ελ Αραμπί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: