powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Διανομή τροφίμων σε οικογένειες του Δήμου Δωδώνης

 


Ο Δήμος Δωδώνης, μέσω των κοινωνικών του δομών, για μια ακόμη χρονιά, υλοποίησε δράση διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνολικά, 120 οικογένειες και μονοπρόσωπα νοικοκυριά, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και κατοικούν μόνιμα στις τέσσερις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Δωδώνης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της δράσης αυτής.

Ειδικότερα ευχαριστεί για τη σημαντική βοήθεια, τον Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ», τα “SEP Market Παπαδόπουλος” και την εταιρεία “The MART” για την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, καθώς και τις εταιρείες “Rainbow Water” και «Χημικά & Μικροβιολογικά Εργαστήρια Έρευνας, Αναλύσεων και Ποιοτικού Ελέγχου – Εργαστήριο Ιωαννίνων “Biolab”» για τη συγκέντρωση τροφίμων, όπως επίσης τέλος, και τη Φιλοπρόοδο Κίνηση Κοπάνης που μέσω του χορευτικού της τμήματος, προχώρησε στη συγκέντρωση βασικών αγαθών.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο, στη δύσκολη περίοδο που διανύει η πατρίδα μας, να είναι ακόμη ζωντανές οι αξίες της αλληλοβοήθειας και της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο και να αποτελούν ένα ισχυρό ηθικό κίνητρο για μελλοντική συνέχιση της προσπάθειας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: