powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Έκτακτη επιχορήγηση στον Δήμο Δωδώνης από το Υπουργείο Εσωτερικών


Έκτακτη οικονομική ενίσχυση του Δήμου Δωδώνης με το ποσό των 280.000 ευρώ ενέκρινε ο Υπουργός Εσωτερικών, ανταποκρινόμενος έτσι στο αίτημα που είχε κατατεθεί μετά την καταγραφή των προβλημάτων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του φετινού χειμώνα.
Σημειώνεται ότι ο Δήμος Δωδώνης είχε τύχει ανάλογης χρηματοδότησης και πριν λίγους μήνες,  γεγονός που συνέβαλε στην δρομολόγηση μιας σειράς έργων και παρεμβάσεων στις τέσσερις δημοτικές ενότητες.
Η επιπλέον χρηματοδότηση θα δώσει την δυνατότητα επέκτασης των παρεμβάσεων σε όλα τα σημεία που έχουν "χαρτογραφηθεί" ήδη από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Δωδώνης Χρήστος Ντακαλέτσης εκφράζει την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, όχι μόνο για την έγκριση της συγκεκριμένης χρηματοδότησης αλλά για την συνεχή συνεργασία και την αρωγή του προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Με την στάση του μέχρι σήμερα, αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη προς τους μικρούς και μειονεκτικούς δήμους, αίρει αδικίες ετών και εγκαινιάζει στην πράξη μια νέα εποχή συνεργασίας με ουσιαστικά κι απτά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: