powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Κατάθεση δυο αναφορών από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Στέφο


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος κατέθεσε τον Μάρτιο προς το προεδρείο της Βουλής δύο αναφορές.
Η πρώτη, η οποία απευθύνεται προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών, αφορά αίτηση κατοίκου Ιωαννίνων προς τη Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων, στο Τμήμα Μητρώου, για διαγραφή του αποθανόντα αδελφού του από τα μητρώα της Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων. Σύμφωνα με την  Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων, η ίδια έχει προχωρήσει  στις απαραίτητες ενέργειες, σύμφωνα με τις οποίες αποστάλθηκε έγγραφο αίτημα διαγραφής του Α.Φ.Μ. του θανόντος προς την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).
Η έγγραφη απάντηση της Α.Α.Δ.Ε. δεν έχει δοθεί ακόμη δημιουργώντας πολλαπλά προβλήματα στον πολίτη.
Κατέθεσε επίσης ως αναφορά την επιστολή πολίτη προς τον ΔΟΑΤΑΠ η οποία απευθύνεται στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Ο ενδιαφερόμενος πολίτης έχει υποβάλει αίτηση αναγνώρισης του τίτλου σπουδών του από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας στις 6/9/2014. Η αίτηση συζητήθηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση στις 12/5/2016 και από τότε ο ενδιαφερόμενος δεν έχει ενημερωθεί εγγράφως όπως επανειλημμένα έχει ζητήσει από τον ΔΟΑΤΑΠ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Το τελευταίο γραπτό αίτημά του με ημερομηνία 28-2-2017, που στάλθηκε στον ΔΟΑΤΑΠ μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών δεν έγινε δεκτό από τον ΔΟΑΤΑΠ και δεν πρωτοκολλήθηκε.
Με την αναφορά ο Γιάννης Στέφος ζητάει από το Υπουργείο την εξέταση του ζητήματος, καθώς και μια εξήγηση για την μεγάλη αργοπορία εξέτασης της συγκεκριμένης αίτησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: