powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η 10η επετειακή συνάντηση και το 10ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Καλοκαίρι & Πολιτισμός" θα πραγματοποιηθεί στα χωριά της Πρέβεζας 1-2-3 Ιουλίου 2016


Η 10 επετειακή Συνάντηση Χορευτικών Συγκροτημάτων και Φίλων της Παράδοση και το 10ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών "Καλοκαίρι & Πολιτισμός" θα πραγματοποιηθεί και πάλι φέτος στα χωριά της Πρέβεζας, όπως κάθε χρόνο και αποτελεί την κορυφαία στο είδος της εκδήλωση του καλοκαιριού με εξαιρετικά μαζική συμμετοχή από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με μεγάλη εκπροσώπηση των Ελλήνων Ομογενών από την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και τις χώρες της Ευρώπης.
Η 10η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 1-2-3 Ιουλίου 2016
Απευθείνετε σε πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους, χοροδιδασκάλους, σε χορευτές, μουσικούς και σε όσους αγαπούν την ελληνική παράδοση.
Η 10η Συνάντηση περιλαμβάνει το Φεστιβάλ παραδοσιακού χορού «Καλοκαίρι και Πολιτισμός», μαθήματα παραδοσιακών χορών από διάφορες περιοχές του ελληνισμού από καταξιωμένους δασκάλους, καθώς και 2 υπαίθρια πανηγύρια με τη συμμετοχή μερικών από τους καλύτερους ερμηνευτές και μουσικούς της χώρας μας, προεξάρχοντος του Νίκου Φιλιππίδη και της ορχήστρας του, αλλά και για πρώτη φορά συμμετοχή των ΤΑΚΙΜ.
Ένα τριήμερο γεμάτο Ελλάδα!
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην Παράδοση!
Σας προσκαλούμε να μεγαλώσουμε αυτόν τον κύκλο του χορού και να διαδώσουμε το μήνυμα της ανεκτίμητης αξίας του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού!
Δηλώστε την συμμετοχή σας στο site http://www.sinantisi.org/
Ακόμη για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα και στο Email που αναφέρονται στην αφίσα και στους, Πόλυ Σαμαρά, Σπύρος Κυριαζής, Δημήτρης Σέμπος, Christos Savvidis, Xara Andrinopoulou, Xristos Tsagas, Σωτηρία Κατσιγιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: