powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η απάντηση της ΕΠΣΗΠ στο Α.Ο. Μαντείου

Την δική της  θέση εξέφρασε η ΕΠΣΗΠ στην καταγγελία του Α.Ο. Μαντείου ότι δεν συμμετείχε η ομάδα στην κλήρωση διότι δεν πλήρωσαν το παράβολο.
Η ΕΠΣΗΠ στην ανακοίνωση της τονίζει ότι είχε ενημερώσει ότι θα αναλάμβανε αυτή να πληρώσει το παράβολο των 35 ευρώ, ωστόσο παρότι περίμεναν μέχρι λίγο πριν την κλήρωση να εμφανιστεί κάποιος από την διοίκηση του Μαντείου κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της ΕΠΣΗΠ:


«Έχουμε αποδείξει ότι ως νέα διοίκηση σκοπός μας και στόχος μας είναι να δώσουμε όσο το  δυνατόν μεγαλύτερες ευκαιρίες και δυνατότητες σε τοπικές κοινωνίες και σωματεία να συμμετέχουν στα πρωταθλήματα μας, χωρίς να στεκόμαστε στους τύπους αλλά στην ουσία. Όσο αφορά το σωματείο του Α.Ο Μαντείου  περιμέναμε να εμφανιστεί κάποιο μέλος της διοίκησης έως και δέκα λεπτά πριν την κλήρωση, ενώ τους είχαμε καταστήσει σαφές ότι το παράβολο  θα το αναλαμβάναμε εμείς προκειμένου να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Μια ομάδα που δεν δηλώνει συμμετοχή, δεν έχει κάνει ούτε μια μεταγραφή  και κανένα μέλος της διοίκησης δεν εμφανίζεται παρά μόνο κάποιος στέλνει ανακοινώσεις μέσω ηλεκτρονικού τύπου μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι πραγματικά συμβαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: