powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

''Επινίκια'' της πετυχημένες εκδηλώσεις «Η Πίτα της «Ηπειρώτισσας 2014» διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου



Πετυχημένη πέρα για πέρα ήταν η εκδήλωση ''Η Πίτα της Ηπειρώτισσας 2014'' του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου, που διοργανώθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014, το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών. Μια εκδήλωση που χειροκροτήθηκε πολύ θερμά από τους 1.000  και πλέον θεατές που παρευρέθηκαν, αλλά και τα δεκάδες  μέσα ενημέρωσης που την αξιολόγησαν, σχολιάζοντας θετικά και κολακευτικά για την ποιότητα της και την συμμετοχή των Ηπειρωτισσών της  αποδημίας των Αθηνών.

Αυτή την επιτυχία θέλησε να αξιολογήσει και παράλληλα γιορτάσει, ο Σύνδεσμος Γυναικών Ηπείρου, σε μια λιτή συνάντηση  του Διοικητικού Συμβουλίου και κάποιων φίλων, που συνοδευόταν από ηπειρώτικα εδέσματα που προσέφεραν οι γυναίκες μέλη του Δ.Σ., κρασί Ζίτσας και τσίπουρου από την  Ήπειρο,  στα γραφεία του, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2014, το απόγευμα.
Παρευρέθηκαν στη συνάντηση, από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνής, ο Ταμίας Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και το μέλος του Δ.Σ. Χριστόφος Ευθυμίου, που κάλυψε  φωτογραφικά την εκδήλωση και όχι μόνο, ως διαχειριστής του blog  www.romoazirou.blogspot.gr
Από την εκδήλωση, δεν θα μπορούσαν να λείψουν ''Οι Λαλητάδες'', η ηπειρώτικη κομπανία του εξαίρετου κλαρινίστα Δημήτρη Ρίζου, που κάλυψε μουσικά την  ''Πίτα της Ηπειρώτισσας 2014''.
Ακόμη παρευρέθηκε η Ηπειρώτισσα πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών στα 48 κιλά  γυναικών, Σταματία (Ματίνα) Παππά,  που παράλληλα είναι και Τοπική Σύμβουλος Ιωαννίνων του διευρυμένου Δήμου Ιωαννιτών, και βρέθηκε αυτή την μέρα στην Αθήνα και δεν μπορούσε να λείπει από την συνάντηση του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου, με τον οποίο την συνδέσουν άριστες σχέσεις.
Προσφωνώντας τους παρευρισκόμενους, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Εύα Χαλατσά, αφού εξέφρασε την ευαρέσκεια της για την διοργάνωση της πετυχημένης αυτής εκδήλωσης της ''Πίτα της Ηπειρώτισσας 2014'' ανέφερε τους συντελεστές που συνέδραμαν στην εκδήλωση, υποσχόμενη ότι θα ακολουθήσουν  και οι άλλες εκδηλώσεις, του Συνδέσμου για το τρέχον έτος, με την ίδια επιτυχία. Κλείνοντας ευχαρίστησε την πρωταθλήτρια της Άρσης Βαρών Σταματία (Ματίνα) Παππά, που παρέστει στην συνάντηση, την γυναίκα Ηπειρώτιισα, όπως είπε, που εκπροσωπεί επάξια τις Ηπειρώτισες, μαζί με τις άλλες Ηπειρώτισσες πρωταθλήτριες στον  αθλητισμό.
Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Αντιπρόεδρος της ΠΣΕ Κώστας Κωνής, που αφού ευχαρίστησε την Πρόεδρο του Δ.Σ. Εύα Χαλατσά,  και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση της συνάντησης αυτής, αξιολογώντας την εκδήλωση, την χαρακτήρισε άκρως πετυχημένη από όλες τις πλευρές, τονίζοντας ότι, θα ήταν οξύμωρο, να μην είναι πετυχημένη μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γυναικών, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια.
Μετά την ολοκλήρωση των σύντομων χαιρετισμών, όλοι και όλες γεύτηκαν τα ηπειρώτικα εδέσματα και απήλαυσαν τα ηπειρώτικα ποτά, κρασί Ζίτσας και τσίπουρο από την Αγία Μαρίνα Πωγωνίου, το χωριό της Προέδρου.
Πάντα τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: