powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Νεγράδες Ιωαννίνων: Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί λαθροδιακινητές

Διαπιστώθηκε μεταφορά (4) λαθρομεταναστών Συνελήφθησαν, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, τρεις λαθροδιακινητές, υπήκοοι Αλβανίας (δύο άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 55, 33 και 30 ετών αντίστοιχα), οι οποίοι δραστηριοποιούνταν στην παράνομη είσοδο, διευκόλυνση μεταφοράς και προώθηση λαθρομεταναστών, στο εσωτερικό της χώρας. Συγκεκριμένα , η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μεσημεριανές ώρες προχθές (27-08-2013), στους Νεγράδες Ιωαννίνων, όταν κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 55χρονο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε συνολικά (4) λαθρομετανάστες (όλοι υπήκοοι Αλβανίας, εκ των οποίων δύο άνδρες, δύο γυναίκες και ένα 2χρονο παιδί).
Επίσης, προέκυψε η εμπλοκή και ενός ακόμη επιβατηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι υπόλοιποι συλληφθέντες, λειτουργώντας ως προπομποί – συνοδοί, κατά τη διάρκεια της λαθρομεταφοράς.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα σκοπός ήταν η παράνομη είσοδος και μεταφορά των αλλοδαπών στην χώρα μας ενώ σε δύο ταξιδιωτικά έγγραφα διαπιστώθηκε η ύπαρξη πλαστής θεώρησης εισόδου.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: