powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΒΡΟΝΤΙΣΜΕΝΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, που υπερβαίνει τα 117 κιλά

Συνελήφθησαν χθες (15-05-2012) το βράδυ στη Βροντισμένη Ιωαννίνων,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας  52 και 57 ετών, για κατοχή και εμπορία (117) κιλών κάνναβης.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Β΄ Δελβινακίου, εντοπίσθηκε χθες το βράδυ στην Επαρχιακή Οδό Παρακάλαμου - Κουκλιών, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.  
Σε σήμα των αστυνομικών για στάση του οχήματος, ο οδηγός δεν σταμάτησε και  επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Ακολούθησε εποχούμενη καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στη Βροντισμένη Ιωαννίνων και συνέλαβαν τα δύο άτομα. 
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο καθώς επίσης και στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Τέσσερις σάκοι, που περιείχαν εκατόν δέκα (110) δέματα  κάνναβης, συνολικού βάρους 117 κιλών και 885 γραμμαρίων.
  • Τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.
Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.
Οι δύο ημεδαποί θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για τις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις της εισαγωγής στην ελληνική επικράτεια, κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.
Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 52χρονου,  εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις ναρκωτικών ουσιών  και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: