powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος νωρίτερα είχε διαπράξει κλοπή από μονοκατοικία στην ίδια περιοχή


Συνελήφθη, χθες (27-08-2017) το πρωί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, χθες το πρωί στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 43χρονο και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του φορητός ηλεκτρονικός φορτιστής, κοσμήματα, κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό, διάφορα αντικείμενα και τρόφιμα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τα παραπάνω αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή του, ο δράστης τα είχε αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα από μονοκατοικία στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, την οποία προηγουμένως είχε διαρρήξει.
Επίσης, ο 43χρονος, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, δήλωσε κατά τον αστυνομικό έλεγχο ψευδή στοιχεία ταυτότητας ενώ επιπρόσθετα σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: