powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε με νίκη (1-2), σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους φιλάθλους του, που τώρα περιμένουν την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο.
Με τον ιδανικότερο τρόπο λοιπόν,  ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη με τα γκολ των Ναδάλες (6΄) και Μαυροπάνου (19΄) επικράτησε με 2-1 στην Τρίπολη επί του Αστέρα, στην πρεμιέρα της Super League.
Οι Αρκάδες μείωσαν με τον Καλτσά στο 49΄.
Οι "κυανόλευκοι"  πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο ματς, καθώς πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο προηγήθηκαν με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6΄ με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ναδάλες μετά από σέντρα του Χαλκιαδάκη. Το γκολ του Μαυροπάνου στο 19΄, "χαλάρωσε" κάπως την απόδοση του ΠΑΣ.
Με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Μάσα με βαθιά μπαλιά έδωσε την ευκαιρία στον Καλτσά να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Βελλίδη και να «γράψει» το 1-2 στο 49ο λεπτό. Παρά τη γρήγορη μείωση του σκορ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, αν και είχαν δοκάρι με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 89΄. Δοκάρι είχαν και οι Γιαννιώτες στο 82΄ μετά το απευθείας κόρνερ του Κοζορώνη.
Πάντως προβληματισμό προκάλεσε στο ΠΑΣ  ο τραυματισμός του Κόντε στους προσαγωγούς, που ανάγκασε τον κ. Πετράκη να τον αντικαταστήσει στο 45'.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ίγκορ (65΄ Δουβίκας), Πασαλίδης, Σελίν (45΄+3 Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Στανισάβλεβιτς (46΄ Μάσα), Μαντιντά, Καλτσάς, Μανιάς
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος (80΄ Βιδάλ), Νικολιάς (74΄ Κοζορώνης), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς, Ναδάλες, Χαλκιαδάκης, Κόντε (45΄ Λίλα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: