powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Συνελήφθησαν επτά άτομα στο Νομό Ιωαννίνων, για καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθησαν, χθες (19-10-2016) σε διάφορες περιοχές του Νομού Ιωαννίνων, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, επτά άτομα, για καταδικαστικές αποφάσεις.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
Χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης έξι μηνών, για ψευδορκία.
Χθες το πρωί στο Ριάχοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζίτσας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Χθες το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27, 43 και 28 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και συγκεκριμένα:
1. Σε βάρος του 27χρονου, απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, ποινής φυλάκισης δύο ετών.
2. Σε βάρος του 43χρονου, απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ.
3. Σε βάρος του 28χρονου, δύο αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, συνολικής χρηματικής ποινής (6.000) ευρώ.
Χθες το απόγευμα στο Χάνι Δελβινακίου, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 27 και 26 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος schengen και καταδικαστικές αποφάσεις και συγκεκριμένα:
1. Σε βάρος του 27χρονου, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης δεκατριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση.
2. Σε βάρος του 26χρονου, καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: