powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Περιφέρεια Ηπείρου: Ολοκληρώνεται το νέο κλειστό γυμναστήριο στην Δ.Κ. Ανατολής Ιωαννίνων


Την Αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων της Δ.Κ. Ανατολής,  επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στην οποία εκτελούνται οι τελευταίες εργασίες διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου.
Η τελευταία εκκρεμότητα που απομένει είναι η εξωτερική σύνδεσή της με το Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, με το οποίο θα αποτελεί ενιαία αθλητική μονάδα. 
Για το σκοπό αυτό ήδη η Περιφέρεια προχωρά τις διαδικασίες κατασκευής πεζογέφυρας.
Μετά την επίσκεψή του δήλωσε τα εξής:
 "Μετά από πολύχρονες προσπάθειες, ένα έργο  που  ξεκίνησε την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, αλλά πέρασε πολλές περιπέτειες τόσο με την αρχική επιλογή του χώρου εγκατάστασης, όσο και οικονομικές εξαιτίας της αδυναμίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να ανταποκριθεί σε ανειλημμένες υποχρεώσεις της, φτάνει επιτέλους στην ολοκλήρωσή του, με πόρους της Περιφέρειας.
Στο διάστημα που μεσολάβησε υπήρξαν αλλαγές σκέψης για τη χρήση του.  Η Περιφέρεια θέλοντας να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν σε αθλητικές υποδομές στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, προχώρησε στην κατασκευή άλλης αίθουσας στη Λιμνοπούλα για την άρση βαρών, την οποία παραδώσαμε και σύντομα θα προχωρήσουμε και σε συμπληρωματικές εργασίες  και το νέο γυμναστήριο θα  τεθεί στη διάθεση των σωματείων που καλλιεργούν αθλοπαιδιές".


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: