powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα


Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Θεσπρωτίας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων, τέσσερα άτομα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.
Ειδικότερα:
Συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας, για σύσταση συμμορίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας και αλλοδαπών.
Συνελήφθη στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 36χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών, για κλοπή.
Συνελήφθη στη Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας, ένας 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 34χρονος ομογενής, διότι με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: