powered by Agones.gr - opap
forum manteio

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΠΑΣ λατρεία και στη... Σκανδιναβία!

Με 250 ευρώ ταξιδεύετε με τους Blue Vayeros για να παρακολουθήσετε τη ρεβάνς του ΠΑΣ στο Europa League


Την Πέμπτη 14 Ιουλίου θα διεξαχθεί στο στάδιο "Ζωσιμάδες" το πρώτο ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στη β' προκριμάτική φάση του Europa League με αντίπαλο είτε τη νορβιγική Οντς Γκρένλαντ είτε τη φινλανδική ΙΦΚ Μάριεχαμν. 
Όμως το ενδιαφέρον των φιλάθλων του ΠΑΣ εστιάζεται στην αναμέτρηση του β' γύρου στη Σκανδιναβία, την Πέμπτη 21 Ιουλίου, όπου και θα κριθεί η πρόκριση. 
Οι Blue Vayeros πιστοί στα ραντεβού τους με τον "Άγιαξ της Ηπείρου", δε γίνεται να τον...
αφήσουν να αγωνιστεί μόνος του (χωρίς φιλάθλους) είτε στη Νορβηγία είτε στη Φινλανδία. Για το λόγο αυτό διοργανώνουν εκδρομή για τη Νορβηγία ή τη Φινλανδία, ανάλογα με την ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα. 
Η εκδρομή θα έχει ένα σχετικά χαμηλό κόστος (250 ευρώ), με το ταξίδι να ξεκινάει από την Τρίτη 19 και να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 22 Ιουλίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της λέσχης φιλάθλων Blue Vayeros έχει ως εξής: «Καθορίστηκε η τιμή της ευρωπαϊκής μας πολιτιστικής περιήγησης και είναι 250€. 
Περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις. Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
 Εγγραφές στους Blue Vayeros 07-09,30 καθημερινά εκτός Κυριακής». 
Για περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να απευθύνεστε στο σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: